Voetbal tweede klasse – KV Oostende opnieuw mee aan de leiding

KV Oostende komt na een 1-2 overwinning op het veld van Wetteren opnieuw mee aan de leiding in tweede klasse. KSV Roeselare speelde 2-2 gelijk tegen Antwerp.

KV Oostende kreeg na tien minuten in de tweede helft een lichte penalty tegen. De Langhe tekende vanop 11 meter voor 1-0. Even later hetzelfde verhaal aan de overkant. Een discutabele penalty voor de kustjongens, Houri miste aanvankelijk, maar Breleur scoorde in de herneming. Drie minuten zette Laleman de 1-2 eindcijfers op het bord. Oostende zo samen met KVSK United en Bergen op kop.

KSV Roeselare speelde op de Bosuil 2-2 gelijk tegen Antwerp. Al na 5 minuten kwamen de Sinjoren op voorsprong. Maar Roeselare reageerde uitstekend. Het scoorde twee keer in een minuut. Eerst zorgde Dotsenko voor de gelijkmaker, Vandenbussche maakte 1-2 na slechts acht minuten wedstrijd. Pas in het slotkwartier kwam Antwerp op gelijke hoogte.