Voetbal- Club niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Saint-Etienne

Club Brugge heeft na twee wedstrijden in de UEFA-cup groepfase evenveel punten. Na het gelijke spel in Trondheim, kwam nu eenzelfde resultaat op het bord in de thuiswedstrijd tegen Saint-Etienne.

Saint-Etienne staat allerlaatste in de Franse competitie, en kwam met een veredeld B-elftal naar Brugge. Toch bleken de Fransen over een grotere technische bagage te beschikken dan de thuisploeg. Club werd in de beginfase gewoon weggetikt, maar kon gaandeweg toch het evenwicht herstellen. Dirar kreeg twee mooie kansen, maar eerst schoot hij op de paal, en daarna tikte hij alleen voor Janot naast. Net voor de rust stuurde Matsui Gigliotti door de buitenspelval, en Alcaraz kon zijn inzenden alleen nog in eigen doel verwerken.

Diezelfde Gigliotti verzuimde net na de rust de Franse voorsprong te verdubbelen, en nu kregen ze een koekje van eigen deeg. Vargas sloop door de buitenspelval op een hoge bal van Demets, en werkte koelbloedig af. Zijn eerste doelpunt meteen voor Club Brugge. Het vuur laaide op in het Jan Breydel, maar doofde al even snel weer uit. Stijnen moest zelfs nog een paar keer flink aan de bak op de gevaarlijke counters van Saint-Etienne. Het bleef 1-1, waardoor Saint-Etienne nu al zeker is van de kwalificatie voor de zestiende finales. Als Club op de laatste speeldag wint van Kopenhagen, gaat het ook een ronde verder.