Voetbal – Club Brugge laat twee punten schieten

Club Brugge en Racing Genk hebben 2-2 gelijkgespeeld. Het eerste puntenverlies is dat voor leider Genk, dat na 20 minuten met tien man verder moest na twee keer geel voor Kevin De Bruyne.

Genk kwam al na 10 minuten op voorsprong na een gelukkig kopbaldoelpunt van Jelle Vossen, zijn achtste goal al van het seizoen. Ondanks de uitsluiting van Kevin De Bruyne hield Genk z’n 0-1 voorsprong vast, ondermeer ook na enkele knappe reflexen van doelman Courtois.

Na de rust ging Club op en over Genk. Vargas scoorde met het hoofd. Peter Van der Heyden bracht de thuisploeg met een knap schot op 2-1. Maar de Bruggelingen konden de voorsprong niet vasthouden. Töszer zette de bordjes alsnog gelijk na een schitterende vrije trap.