Voetbal: Club Brugge in blessuretijd onderuit

Club Brugge heeft de topper tegen Anderlecht verloren met 3-2. Het winnende doelpunt van Boussoufa viel pas in blessuretijd. De Brusselaars lopen in de stand nu al 9 punten uit op Club.

In een uitstekende wedstrijd kwam Anderlecht al na 6 minuten op voorsprong via een kopbal van Juhasz. Club reageerde en even na het kwartier scoorde Odjidja tegen z’n ex-ploeg de gelijkmaker. 1-1 was ook de ruststand. Kouemaha mocht na een kwartier in de tweede helft Club op voorsprong brengen na een prima actie van Vargas en Perisic. De bezoekers op weg naar de zege, maar even later kreeg Vargas een fel omstreden rode kaart. Een kantelmoment in de wedstrijd, zo bleek later. Frutos scoorde 2-2 en in de blessuretijd velde Boussoufa het veel te harde verdict voor Club Brugge. Door z’n schitterende doelpunt bedraagt de kloof in het klassement nu 9 punten.