Voetbal – Club Brugge en Standard delen de punten

Club Brugge en Standard hebben in het Jan Breydelstadion 2-2 gelijkgespeeld. Met de puntendeling schieten beide ploegen in het klassement niet zoveel op.

Standard kwam op het halfuur 0-1 voor na een owngoal van Jeroen Simaeys. Club reageerde met een kopbal tegen de lat van Donk. Even later maakte Vargas gelijk, al kwam de assist wel via een handsbal van Dalmat. 1-1 was ook de ruststand.

Na tien minuten in de tweede helft kon alweer Vargas de 2-1 aantekenen. Kouemaha zette de Venezolaan op weg naar z’n 11de doelpunt van het seizoen. Maar Club hield de voorsprong niet vast. Cyriac zette de eindstand op het bord. Standard drong in de slotfase nog aan, zonder resultaat. Beide ploegen eindigden de wedstrijd met 10 man. Ciman en Simaeys werden uitgesloten.