Voetbal- Cercle is laatste kwartfinalist

Cercle Brugge heeft zich als laatste geplaatst voor de kwartfinales van de Beker van Belgina 2-1 winst tegen Charleroi

Cercle kreeg via Kanu de beste kans, maar het doelpunt viel aan de overkant. Mujangi Bia kreeg teveel ruimte, en schoot vanop 25 meter staalhard binnen. Kanu bleef de kansen verkwanselen, waardoor het 0-1 stond aan de rust.

De Smet ging op wandel in de Waalse zestien, en werd daarbij foutief gestopt door Kere. Hij zette zelf de strafschop om. Pas toen Buffel in de ploeg kwam, kon Cercle nog voor wat gevaar zorgen, maar er kwamen toch verlengingen, omdat een goal van Sergeant onterecht werd afgekeurd voor buitenspel.

In de extra tijd zag ook Charleroi een goal afgekeurd. De wedstrijd werd uiteindelijk beslist door een afgeweken schot van Snelders.

In de kwartfinales vecht Cercle een West-Vlaams robbertje uit met Roeselare.