Voetbal: Adrie Koster twee jaar langer bij Club

Redactie KW

Adrie Koster heeft een contract getekend dat hem nog twee seizoenen verbindt aan Club Brugge. De Nederlandse coach kwam in de zomer van 2009 naar Club Brugge. Hij tekende toen een contract voor één seizoen. Eerder werd de optie gelicht om daar nog een seizoen bij te doen. Nu tekende hij een overeenkomst voor langere termijn.

Voorzitter Pol Jonckheere is zeer opgetogen over zijn trainer.
“Zijn aanpak, keuzes en stijl hebben gewerkt bij Club Brugge. Hijzelf vindt het werkklimaat ook zeer gunstig. De resultaten betekenen voor ons niet alles. Daarom willen we doorgaan”.

Adrie Koster zegt dat een overeenkomst op lange termijn niet
evident is. “Er heerst hier een goede verstandhouding. Ik ga nu verder kijken hoe ik de ploeg stapje voor stapje verder vooruit kan helpen”.

Koster bijft intussen gaan voor het hoogst mogelijke. “We gaan voor het maximale. We kunnen als Club Brugge niet tevreden zijn met een tweede of derde plaats. Dat mag ook het doel van de spelers niet zijn. We gaan voor de uitdaging”. Club Brugge kan volgens de coach nog wat versterking gebruiken, maar veel details wil hij daar niet over kwijt. “We zullen kijken wat nodig en financieel haalbaar is”, besluit hij.

(belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier