Vlotte overwinning van Telenet Oostende

In zijn zesde competitiematch won Oostende gemakkelijk met 61-86 bij Pepinster. Thompson en Stipanovic waren de uitblinkers van een lekker collectief.

Onder impuls van Serron opende Telenet Oostende heel efficiënt (2-14) zijn match in Pepinster. De Wolven herpakten zich onder meer dank zij de vier offensieve rebounds die Jankovic in de eerste helft mocht plukken. Salumu en Serron riepen een eerste terugkeer tot drie punten (17-20) een halt toe. Petrovic en Thompson plaatsten opnieuw een verschil van een dozijn eenheden (17-29) op het bord maar ook toen antwoordden de thuisspelers kordaat tot op drie puntjes: 29-32.

Na de rust (31-40) verhoogde Oostende zijn defensieve druk. In het derde kwart beperkten ze de Pepins tot slechts negen puntjes. Aan het halfuur had Petrovic al een verschil van 24 punten (40-64) op het bord gespijkerd. Thompson overschreed in de 32ste minuut de dertiger (45-76) waarna de thuisploeg nog een klein beetje aan de achterstand knaagde.