VK Ieper boekt knappe zege

VK Ieper heeft de topper tegen Terjoden-Welle met 2-0 gewonnen.

In het begin van de eerste helft kwam VK Ieper meteen goed weg wanneer handspel van Pollet na een hoekschop niet gezien werd door de scheidsrechter. Na 17 minuten spelen bracht Cannaert de bal tot bij Geryl die vanop de rand van de grote rechthoek met een laag schot de 1-0 op het bord zette. Daarna waren er nog kansen aan beide zijden, maar de score bleef ongewijzigd.

In de tweede helft gingen de bezoekers meteen op zoek naar de gelijkmaker, maar De Roeck en Donkor kopten hun kans over en naast. Ieper verzamelde ook nog enkele kansen, maar het was wachten tot de 87ste minuut vooraleer de 2-0 viel. Vanoplynus kreeg de bal aangespeeld vanuit het middenveld en hij aarzelde geen seconde om de bal tegen de netten te trappen.