Vincent Mannaert (Zulte Waregem) wordt manager Club Brugge

Redactie KW

Zulte Waregem reageert met gemengde gevoelens op het vertrek van manager Vincent Mannaert, die vanaf april naar Club Brugge verhuist. Hij gaat er Luc Devroe vervangen, die werd ontslagen. Mannaert noemt zijn verhuis een ‘opportuniteit’, voorzitter Willy Naessens betreurt het vertrek maar toont begrip.

“Het was geen eenvoudige keuze,” zegt Mannaert, “gezien ik veel te danken heb aan Zulte Waregem en in het bijzonder aan voorzitter Willy Naessens. We hebben op een unieke manier samengewerkt en mooie dingen gerealiseerd. Deze club heeft alle stabiliteit en troeven in handen om zich verder te ontwikkelen. In afwachting van mijn vertrek zal ik mij tot 1 april ten volle blijven inzetten bij SV Zulte Waregem.”

“Ik was van bij aanvang op de hoogte van de interesse,” zegt voorzitter Willy Naessens. “Voor Vincent heeft zich een opportuniteit voorgedaan en wij kunnen begrip opbrengen voor zijn keuze, hoewel ik het natuurlijk heel spijtig vind.”

Verderwerken op zelfde elan

“De afgelopen vier jaar hebben wij zeer goed samengewerkt en heeft de club een mooie evolutie doorgemaakt. Het project SV Zulte Waregem, het stadiondossier en de vennootschapsstructuur zullen ook in de toekomst onder eenzelfde gesternte verder gezet worden.”

Meer in het nieuws op Focus en WTV vanaf 18u00, en ook stipt om 22u00. Meer ook in Krant van West-Vlaanderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier