Victor Vazquez (Club Brugge) vijf weken buiten strijd

Redactie KW

Vicekampioen Club Brugge moet het de komende vijf weken doen zonder de Spaanse middenvelder Victor Vazquez. Die liep woensdag in de competitiewedstrijd op bezoek bij Lierse (3-2) een sleutelbeenbreuk op. Vazquez ging donderdag reeds onder het mes en is een vijftal weken buiten strijd. Dat meldde Club Brugge vrijdag.

De technisch vaardige spelverdeler viel woensdag al in de eerste helft uit en werd na 28 minuten vervangen door Vadis Odjidja-Ofoe. Maar ook Vadis is op zijn beurt twijfelachtig voor de competitiewedstrijd van zondag tegen Zulte Waregem. De middenvelder ondervindt immers lichte hinder aan de voet en trainde niet mee met de groep. Voor Lior Refaelov (hamstrings) komt de wedstrijd sowieso te vroeg. Thibaut Van Acker (bof) is twee weken out. Ook aanvoerder Carl Hoefkens (enkelblessure) is tijfelachtig. Wat betreft Michael Almebäck en Tom Högli wordt de beslissing na de training van zaterdag genomen.

Verder kwam er ook goed nieuws uit de overvolle Brugse ziekenboeg. Fredrik Stenman heeft na zijn langdurige blessure de looptraining hervat. Ook Thomas Meunier, Niki Zimling en Jim Larsen zetten hun revalidatie verder.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier