Verrassende winnaars op ‘Feest van de Oostendse Sport 2014’

Redactie KW

In een goed gevulde Mister V-Arena werden vrijdag de trofeeën van Sport 2014 uitgereikt. De avond werd geanimeerd met dansoptredens van Miguel Pereira, een demonstratie van het Demoteam W.I.K. en een show van twee Oostendse Panna-voetbalkunstenaars.

Tijdens de feestelijke avond werd tennisser Kimmer Coppejans, recent opgeklommen naar WR 238, verkozen tot beloftevolle jongere. Skeelertalent Sandrine Tas kreeg de trofee bij de meisjes en KV Oostende werd gelauwerd als jeugdsportploeg 2014. Tussendoor werd de jaarlijkse trofee voor Sporttoewijding van het jaar (Lifetime Achievement Award) toegekend aan Eric Lamoot, secretaris en duivel-doet-al van VVW Inside Outside. Basketploeg Telenet Oostende (14 bekers, 14 titels) kreeg de titel van ‘Sportambassadeur 2014’.

De trofee van beste sportclub ging naar de ‘Zwaantjes Roller Club’, die vorig jaar een schitterend WK organiseerde in Oostende, enkele wereldtitels binnen rijfde en zo de wereldpers haalde. Individueel waren de trofeeën voor zwemmer Bryan Ryckeman én Emma Plasschaert. Zowel Zwaantjes Rolller Club als VVW Inside Outside stonden voor de twee keer op het hoogste schavotje.

Na de prijsuitreiking konden alle deelnemers en supporters uitgebreid verbroederen in de gezellige bar van de Mister V-Arena waar dit weekend de finale doorgaat van het Vlaams kampioenschap Indoor Skeeleren.

Op de foto poseren de voornaamste trofeewinnaars met boven Lorenzo Vanhoutte (KVO-jeugd), zus van Kimmer Coppejans (Tennis) en onder Tim Sibiet (Zwaantjes), Bart Plasschaert (vader van Emma), Sandrine Tas (ZRC) en Eric Lamoot (Liftetime achievement)

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier