Verlaat Frederik Boi Cercle Brugge voor OH Leuven?

© BELGA
Redactie KW

Frederik Boi trekt na 22 seizoenen de deur van Cercle Brugge achter zich dicht en verkast naar OH Leuven. Dat meldde toch de kersverse eersteklasser woensdagavond op zijn website. Groen-zwart ontkent echter dat er een transferakkoord is.

Verlaat Frederik Boi Cercle Brugge? Volgens de website van Oud-Heverlee Leuven wel. “Daags na de komst van Kevin Roelandts versterkt OHL zich met een tweede ervaren eersteklasser. Cercleproduct Frederik Boi zal volgend seizoen onze kleuren verdedigen”, zegt de kersverse eersteklasser op zijn webstek. “Net als bij Roelandts moet de exacte duur van zijn contract de komende dagen nog uitgeklaard worden.”

De transfer van Boi werd meteen ontkend door Cercle Brugge. “Het bestuur van groen-zwart vestigt er de aandacht op dat Frederik Boi nog enkele jaren contract heeft bij Cercle Brugge en dat er (nog) geen akkoord is tussen OHL en groen-zwart. Voorlopig is er dan ook (nog) geen sprake van een transfer”, aldus de website van de vereniging.

Frederik Boi speelde meer dan 22 seizoenen voor Cercle Brugge. Hij tekende op 18 oktober 1988 zijn eerste aansluitingskaart bij groen-zwart en doorliep er alle jeugdreeksen. In 2000 stootte de Bruggeling door tot de A-kern, die toen in tweede klasse uitkwam.

Wordt vervolgd…

(ON)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie Brugsch Handelsblad)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier