Van den Broeck en Hushovd toegevoegd aan startlijst Natourcriterium

22/07/10 om 11:07 - Bijgewerkt om 11:07

Bron: Kw

De organisatie van het eerste Natourcriterium van Roeselare heeft enkele grote namen toegevoegd aan de startlijn. Volgende week dinsdag maken ondermeer Jurgen Van den Broeck, Thor Hushovd en Fabian Cancellara hun opwachting. Het is overigens de bedoeling dat nog meer grote namen worden toegevoegd.

"We hebben in een bijzonder kleine tijdsspanne een toch wel meer dan interessant deelnemersveld naar Roeselare weten te lokken", stelt organisator Bjorn Leenknegt. "Jurgen Van den Broeck rijdt bij ons zijn eerste criterium na de Tour de France. Dat vormt al een extra pigment op zich. Voorts hebben we een akkoord met Fabian Cancellara, de eerste gele truidrager in de Ronde van Frankrijk, en ook met Thor Hushovd. Hopelijk kan die in zijn groen shirt bij ons rondrijden. Voorts zijn ook nog Jurgen Van De Walle en Kevin De Weert van de Tourdeelnemers present. Wij doen er alles aan om dit lijstje nog aan te dikken maar kunnen nu al stellen dat we een massa volk verwachten voor ons eerste natourcriterium dat zich zal afspelen op en rond de Onze-Lieve-Vrouwemarkt in de schaduw van de brouwerij Rodenbach", besloot Bjorn Leenknegt.

(jv/belga)

...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!