Trainer Dany Couvreur weg bij KSKV Zwevezele

© VDB
Redactie KW

Dany Couvreur is niet langer trainer van KSKV Zwevezele. De trainer stapte zaterdag zelf op, maar het bestuur was sowieso van plan om de samenwerking deze week stop te zetten en had zelfs al een vervanger klaar.

Tijdens de rust van de met 5-2 verloren wedstrijd van zaterdagavond tegen – nota bene zijn ex-ploeg – Dosko Kanegem gaf Dany Couvreur zelf aan niet meer verder te willen als trainer van KSKV Zwevezele. Het bestuur van de derdeprovincialer had vóór de match echter de knoop al doorgehakt : zaterdagnamiddag werd beslist om deze week sowieso Henk Sabbe aan te stellen als nieuwe trainer.

Couvreur was pas sinds dit seizoen trainer van Zwevezele en kon de verwachtingen met een huidige voorlaatste plaats niet inlossen. Zijn opvolger, Henk Sabbe, begon dit seizoen als hoofdcoach bij WS Houthulst. Daar stapte hij in het begin van het seizoen zelf op na een ruzie met het bestuur. Toen hij thuis aan het revalideren was van een beenbreuk stelde het bestuur zonder zijn medeweten een ander team op dan Sabbe had doorgegeven aan zijn hulptrainer. Eerder was hij ook beloftentrainer bij Torhout KM.

(LB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Tielt en Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier