Torhout KM zwaar onderuit

Torhout KM verloor met zware 4-0-cijfers op het veld van Dessel Sport. In de eerste helft was Torhout de betere ploeg, maar het moest met een 1-0-achterstand gaan rusten. In de tweede helft werden de Torhoutenaren koelbloedig afgemaakt op de counter.

In derde klasse A moest Torhout KM de verre verplaatsing naar Dessel Sport maken. Na vier opeenvolgende wedstrijden zonder verlies werd er met vertrouwen afgezakt naar de nummer zes uit de reeks. De ploeg uit Torhout kwam echter van een kale reis terug.

In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar lang in evenwicht en waren de betere kansen zelfs voor Torhout KM, maar een afgeweken schot van Dessel Sport besliste daar anders over. Zo stond het 1-0 aan de rust in het voordeel van de thuisploeg.

De bezoekers uit Torhout probeerden in de tweede helft de scheve situatie recht te trekken, maar de thuisploeg profiteerde van de ruimte die daardoor vrij kwam. Dessel Sport speelde de counters goed uit en besliste zo de wedstrijd met 4-0. Torhout KM probeerde nog wel, maar verder dan enkele kleine kansjes kwamen ze niet. Zo keerde de ploeg terug naar Torhout met een 4-0-nederlaag en nul punten. (SM)