Torhout KM wint doelpuntenfestival in Sint-Niklaas, relletjes na de wedstrijd

23/10/16 om 12:33 - Bijgewerkt om 12:31

Torhout en Sint-Niklaas, twee ploegen die nogal zuinig met doelpunten omspringen, maakten er zaterdagavond een waar doelpuntenfestival van. De KM'ers trokken met 3-4 aan het langste einde en staken drie gouden punten in de sporttas.

Geen mens die er vooraf geld had durven op inzetten dat het duel tussen Sint-Niklaas en Torhout zeven doelpunten zou opleveren. De Torhoutenaren trokken naar Oost-Vlaanderen met een totaal van slechts vier gescoorde doelpunten in zeven partijen én als fiere eigenaars van de rode lantaarn in dit nevenklassement. De gastheren deden al niet veel beter en kwamen tot vóór zaterdagavond niet verder dan zeven treffers. Of de derde minst productieve ploeg van de reeks. Torhout-trainer Deschodt pakte voor deze ontmoeting tussen de twee middenmoters uit met quasi dezelfde elf die de week voordien een punt tegen Aalst hadden thuis gehouden. Enkel de niet 100 % fitte Goddeeris maakte plaats voor Depoorter.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!