Torhout KM verliest nipt tegen leider

Na een vroege rode kaart moest Torhout KM met tien man verder tegen leider Berlare. Het verkocht echter zijn vel duur en verloor nipt met 2-1.

Torhout KM kende een moeilijke eerste helft, want na 19 minuten moest het al met tien man verder na een rode kaart voor Jens Lavens. Daarnaast viel ook kapitein Dieter Yde uit met een knieblessure waardoor er geschoven moest worden in de opstelling. Leider Berlare was dan ook de betere ploeg, maar de brilscore bleef op het bord staan.

In de tweede helft kwam Torhout vroeg op achterstand, maar in de 70ste minuut devieerde Blieck een voorzet tot bij Ternest en die lobde de bal knap over de doelman tegen de netten, 1-1. Lang stond die gelijkmaker echter niet op het bord, want een paar minuten later scoorde de leider een tweede keer. Torhout bleef er echter voor vechten, maar kwam niet meer tot scoren.