Torhout KM slikt acht doelpunten bij KSV Oudenaarde

Op de vierde speeldag in derde nationale A leed Torhout 1992 KM zaterdagavond een zware 8-1-nederlaag. Voor groen-wit was het de tweede nederlaag op rij.

In de West-Vlaamse derby tegen VV Coxyde verloor Torhout KM woensdag nog nipt met 2-3, nadat het eerder 1-1 en 2-2 had gelijkgespeeld tegen respectievelijk Géants Athois en Moeskroen-Péruwelz. Zaterdagavond keek de ploeg van trainer Didier Degomme al na één minuut tegen een 1-0-achterstand aan. Na twintig minuten leidde de thuisploeg met 3-0, wat ook de ruststand was. In de tweede helft liep Oudenaarde uit tot 8-0. Timothy Van de Wouwer redde uiteindelijk nog de eer voor de Torhoutenaars. Zaterdagavond gaat groen-wit in Doornik op zoek naar zijn eerste overwinning van het seizoen.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.