Torhout KM en VV Coxyde delen de punten na doelpuntenfestival

In derde nationale A is de West-Vlaamse derby tussen Torhout KM en VV Coxyde op een gelijkspel geëindigd. Na negentig minuten stond er een 3-3 eindstand op het scorebord.

Coxyde begon het best aan de wedstrijd en Papa Sene en Bart Syx konden dat overwicht ook in doelpunten omzetten. Wie dacht dat de wedstrijd toen al beslist was, kwam bedrogen uit, want nog voor de rust kwam Torhout opnieuw langszij. Eerst zorgde Bjorn Derycke van op de strafschopstip voor de aansluitingstreffer en even later kon Lars Blieck een hoekschop in doel verlengen.

Na de rust waren de rollen omgedraaid, want plots leek Torhout op weg naar de drie punten. Yannick Dekeyzer bracht de thuisploeg op voorsprong. Een doelpunt van Karel Ternier zorgde er echter voor dat beide ploegen zich tevreden moesten stellen met een punt.