Torhout KM blijft winnen

Na een zwakke seizoensstart draait het opnieuw goed bij Torhout KM. De derdeklasser won deze keer met 1-3 op het veld van SK Deinze.

In een evenwichtige eerste helft klom Torhout KM na een snelle vrije trap op Klaas Devriendt op voorsprong. De spits twijfelde niet en legde de 1-0-ruststand vast op het scorebord.

In de tweede helft speelden de bezoekers goed in blok en klaarden de klus twee maal op de counter. Dries Bernaert stuurde Timothy Van de Wouwer de diepte in en het stond 2-0. Niet veel later zette diezelfde Van de Wouwer een bal voor doel en Klaas Devriendt scoorde zijn tweede van de avond. Tien minuten voor tijd zorgde Dimitri Iakovlevski nog voor de eerredder voor SK Deinze, maar de zege van Torhout kwam nooit meer in gevaar. (SM)