Toekomst Adrie Koster bij Club Brugge nog steeds onzeker

Redactie KW

Club Bruggevoorzitter Bart Verhaeghe, algemeen manager Vincent Mannaert en sportmanagers Henk Mariman en Sven Vermant hebben zaterdag een eerste keer vergaderd met de Nederlandse trainer Adrie Koster om het afgelopen seizoen te analyseren en evalueren. Dat maakte Club Brugge zaterdag in een communiqué bekend.

Na het gesprek van zaterdag zal er nog een tweede gesprek volgen waarna blauw-zwart de verdere lijnen voor het seizoen 2011-2012 wil uitzetten. Ten vroegste woensdag zal Club Brugge meer toelichting geven over de toekomstplannen.

Het nieuwe bestuur van Club eiste na de winterstop een Europees ticket van zijn trainer. Maar toen Club zich daarvan dankzij een vierde plaats in Play-Off I verzekerde, leken ze in Brugge niet helemaal overtuigd om met hun trainer door te gaan. De naam van Franky Dury, in onderling overleg na amper één seizoen vertrokken bij AA Gent, werd en her en der geciteerd, maar daar kon het blauw-zwarte legioen niet om lachen. Met spandoeken en gezangen maakten ze dinsdag tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen AA Gent (3-0) duidelijk dat ze nog steeds in Koster de geknipte man zien om de West-Vlaamse trots opnieuw naar sportieve successen te leiden.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier