Tien supporters van Cercle Brugge kunnen voor 995 euro mee op winterstage naar Spanje

Redactie KW

De A-kern van Cercle Brugge gaat begin januari naar Murcia om zich voor te bereiden op de tweede helft van het voetbalseizoen en nodigt tien supporters uit om hen te vergezellen.

“Begin januari trekt onze A-kern naar de Spaanse zon om zich in optimale omstandigheden voor te bereiden op de tweede helft van het seizoen”, vertelt Corneel Bekaert van de commerciële afdeling van Cercle Brugge. “Meer bepaald reizen trainer Lorenzo Staelens en zijn spelers richting San Pedro del Pinatar, nabij Murcia. Hier slaan niet enkel de A-kern en hun entourage hun tenten op, maar sinds dit jaar geeft Cercle Brugge haar supporters ook de unieke kans om de stage van dichtbij mee te volgen.”

“Tegelijk de regio verkennen”

Tijdens de trip pikken de supporters onder andere twee wedstrijden van Cercle Brugge mee. Terwijl de spelers zich in het zweet werken tijdens de trainingssessies, maken ze van de gelegenheid gebruik om de plaatselijke regio te ontdekken. “Zo bezoeken we tijdens de vakantie de dichtbijgelegen stadjes Carthagena en Murcia, waarbij we ons onderdompelen in de lokale cultuur met onder meer een bezoek aan het Romeins theater en het wijnmuseum. Daarnaast proeven we letterlijk van de bekende Spaanse gastronomie met een bezoek aan enkele authentieke Murciaanse bodegas”, doet Corneel Bekaert ons al watertanden.

Het reisje duurt van 6 tot 10 januari en kost 995 euro.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier