Thorgan Hazard nog een jaar langer bij Zulte Waregem

Redactie KW

Verrassend nieuws uit eerste klasse. Thorgan Hazard (20) blijft ook komend seizoen nog in het Regenboogstadion van Zulte Waregem spelen.

Hazard mocht maandagnamiddag in Waregem zelf toelichting geven bij zijn verlengd verblijf aan de Gaverbeek. “Ik heb meermaals met Anderlecht en Racing Genk gesproken, maar ik was niet vergeten hoeveel vertrouwen ik vorig seizoen heb gekregen bij Zulte Waregem. Hier krijg ik de kans om te blijven groeien. Vorig seizoen behoorden we tot de best voetballende ploegen van het land en uiteindelijk is nog maar Jonathan Delaplace vertrokken.”

Ambitie: weer play-off 1 spelen

Thorgan Hazard, die al meteen mee trainde, is net als zijn oudere broer Eden eigendom van de Engelse topclub Chelsea, dat hem dus een jaar langer bij Zulte Waregem stalt. De deal werd gisteravond in Brussel beklonken. Patrick Decuyper, ceo van Essevee, heeft drie keer zijn reis op Kreta onderbroken om het dossier-Hazard rond te krijgen. Een bewijs dat het Zulte Waregem menens was. Met zijn sterkhouder er weer bij doet de club opnieuw een gooi naar de top zes en deelname aan play-off 1.

(FJA/TVW)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier