Telenet Oostende nipt onderuit na schitterende comeback

Redactie KW

Telenet BC Oostende begon heel zwak aan de wedstrijd tegen Dexia Mons-Hainaut, maar in een sterk derde quarter vocht het zich terug in de wedstrijd en kwamen de kustjongens zelfs op voorsprong. In een spannend slot moest de kustploeg uiteindelijk toch het onderspit delven met 88-86.

Het zag er niet goed uit voor Telenet BC Oostende na het eerste quarter. Dexia Mons-Hainaut schoot furieus uit de startblokken en had een voorsprong van 31-19 bij de start van het tweede quarter. Daarin bleef de thuisploeg de betere en vergrootte het zijn voorsprong zonder problemen tot 51-36.

De kustploeg herpakte zich in het derde quarter en knaagde aan de achterstand. Het ging via 54-45 naar een 54-58-voorsprong. Uiteindelijk stond het bij het ingaan van het laatste quarter 66-70. In een spannend slot kwam de thuisploeg even langszij, maar Oostende nam opnieuw de leiding over. Het zag er lang naar uit dat de bezoekers de overwinning beet hadden. Maar helemaal op het einde gaven de kustjongens hun voorsprong uit handen en verloren ze uiteindelijk nipt met 88-86. (SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier