SW Harelbeke en KSK Ronse delen de punten

© (Foto Bart Vandenbroucke)

Harelbeke kreeg in de slotfase het deksel op de neus, toen Ronse de 1-1 scoorde.

Met Harelbeke en Ronse stonden twee teams tegenover elkaar die vroeger in de hogere reeksen aantraden, maar nu in vierde klasse A spelen. De toeschouwers in het Forestiersstadion kregen een evenwichtige eerste helft te zien. Ronse kreeg op de counter enkele mogelijkheden, maar Seynaeve redde telkens knap. De thuisploeg had het meeste balbezit en kwam via Santelé kort voor de rust op voorsprong.

Na de pauze kwamen de bezoekers er nog zelden uit. SW Harelbeke had meerdere kansen om de partij af te maken, maar kreeg uiteindelijk het deksel op de neus. Mahli scoorde kort voor het einde de gelijkmaker voor KSK Ronse, dat zo op een diefje een punt pakte.