Sven De Rechter schenkt KSV Roeselare de zege met twee doelpunten

KSV Roeselare won zaterdagavond met 2-1 van KSK Heist. Dankzij twee doelpunten van Sven De Rechter in het laatste half uur werd een 1-0-achterstand nog ongedaan gemaakt.

Roeselare zette onmiddellijk druk en dat resulteerde in een vroeg doelpunt van Bowen, dat echter afgekeurd werd wegens buitenspel. Even later kopte Vandenbussche naast. Roeselare kreeg nog enkele hoekschoppen, maar die leverden geen doelpunt op. Aan de overzijde was het na negentien minuten wel raak. Een vrije trap werd door Webers in doel verlengd. Dewaest kwam daarna dicht bij de gelijkmaker, maar zijn kopbal werd gered door de bezoekende doelman. Ook na de rust werd een doelpunt van Bowen afgekeurd wegens buitenspel. Sven De Rechter achtte daarna zijn moment gekomen. In een twaalftal minuten zette hij de scheve situatie voor Roeselare helemaal recht. In de slotfase kreeg Papa Sene nog een mooie kans op de 3-1, maar hij miste.