SV Zulte Waregem sluit het seizoen af met een gelijkspel

© Belga

In groep B van play-off 2 speelde SV Zulte Waregem op de laatste speeldag 2-2 gelijk tegen Lokeren. De thuisploeg maakte een 0-2-achterstand ongedaan.

Zulte Waregem, dat nog een waterkans maakte op groepswinst, was in de eerste helft de meest bedrijvige ploeg, maar kon de kansen niet afwerken. Voor de bezoekers was Djiby Fall tweemaal gevaarlijk, maar aan de rust stond het toch nog 0-0. In de tweede helft stond het vizier van Fall scherper afgesteld. Na tien minuten opende hij de score en vier minuten later was het opnieuw raak. Ruim een kwartier voor affluiten scoorde Aleksandar Trajkovski de aansluitingstreffer waaruit Essevee moed putte en in de 88ste minuut zorgde Franck Berrier nog voor een puntendeling.