SV Zulte Waregem overwintert in Spanje

Redactie KW

SV Zulte Waregem bereidt zich in het zonnige Benalup, dichtbij Cadiz, in het zuiden van Spanje voor op de tweede competitiehelft. De spelerskern, technische en medische staf reisden vrijdag af naar het Fairplay Golf Resort. In het luxueuze resort verblijft de club er tot vrijdag in de ideale omstandigheden en alle comfort.

Elke dag staan er twee trainingen op het programma, om 10u30 en om 16u30. Donderdag om 17 uur werkt Zulte Waregem op het veld van Benalup een oefenwedstrijd af tegen Cadiz, dat uitkomt in de tweede nationale B in Spanje en zijn thuiswedstrijden afwerkt voor gemiddeld 15.000 supporters.

Deze morgen trainden Kevin Roelandts en Michiel Jonckheere opnieuw voluit mee met de groep. Karel D’Haene werkte slechts een halve training af met de groep en hield het daarna bij een individuele, conditionele training. Nicholas Tamsin ondervindt lichte hinder aan de knie en bleef uit voorzorg langs de zijlijn.

René Sterckx ziet zijn herstel positief evolueren, maar beperkt zich, samen met Bokila (overbelasting), tot fitness en aquajogging.

Stijn Meert kent dan weer de nodige pech. Een scan bracht een breukje aan het licht in zijn hielbeen. De inactiviteit zal zich hoogstwaarschijnlijk maar beperken tot twee weken.

(ld)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier