SV Zulte Waregem blijft steken op doelpuntenloos gelijkspel

Na een matige eerste helft en een betere tweede hielden SV Zulte Waregem en Sint-Truiden elkaar zaterdag in evenwicht: 0-0.

In de eerste helft vielen er zaterdag in het Regenboogstadion weinig kansen te noteren. De bezoekende coach Franky Van der Elst zette een stevige organisatie neer en daar vond Essevee geen antwoord op. De bezoekers konden counteren, maar doelman Tom Muyters werd nooit in gevaar gebracht. De tweede helft verliep aangenamer om volgen en het was de thuisploeg die de beste kansen kreeg. De kopbal van de ingevallen Ouwo Moussa Maazou strandde echter op de lat. Beide ploegen kregen in het laatste half uur nog kansen om de wedstrijd te beslissen, maar beide doelmannen hielden de nul op het bord.