Supportersfederatie Zulte Waregem: “Staan nog 100 procent achter Junior Malanda”

Redactie KW

De supportersfederatie van Zulte Waregem roept Junior Malanda en zijn entourage op om tot een constructieve oplossing te komen met Essevee.

“Uit een aantal korte gesprekken met Junior en zijn pa is gebleken dat zij enigszins ontgoocheld waren over de reacties van sommige supporters na de toepassing van de wet van 78 door de familie Malanda”, aldus voorzitter Geert Titeca. “Via deze weg willen wij hen absoluut geruststellen dat de supporters van Zulte Waregem nog de volle 100 procent achter Junior staan. Wij willen benadrukken dat ook het enthousiasme en vriendelijkheid van de familie Malanda boven alles is blijven hangen en wij graag Junior met vol enthousiasme terug welkom willen heten in de Esseveefamilie.”

Tanden laten zien in CL-voorronde

“Als supportersfederatie kunnen wij ons niet mengen in financiële en administratieve beslommeringen, maar puur sportief zouden wij graag het jonge talent dat Junior wel degelijk is terug in de armen sluiten. We willen samen met Junior en de rest van de ploeg die Europees voetbal afdwong onze tanden laten zien in de voorronde van de Champions League.”

Junior Malanda verbrak enkele weken geleden eenzijdig zijn contract bij SV Zulte Waregem, maar liet afgelopen weekend na een oefenwedstrijd met SV Roeselare weten dat een terugkeer niet uitgesloten is.

(TVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier