Supporters Club Brugge huren Georges Leekens als coach

Redactie KW

De Club Brugge-supporters die Georges Leekens via een veiling ten voordele van Music for Life wilden binnenhalen, zijn geslaagd in hun opzet. Met een bod van 4.600 euro wonnen de Clubfans een training van anderhalf uur.

Met deze actie wilden de supporters vooral een statement maken tegen wat ze het wanbestuur van hun club noemen. Dat bleek gisteren al uit een open brief die door de meeste Vlaamse kranten werd opgepikt.

Hart onder de riem

De inzamelactie begon op maandag en sloot woensdagavond omstreeks 18 uur af. In die onwaarschijnlijk korte tijdspanne slaagden tientallen clubsupporters – die zich verenigden op het populaire supportersforum blauwzwartforum.be – er in om 4600 euro te verzamelen. De clubsupporters willen Music for Life een hart onder de riem te steken en hopen op een fantastische voortzetting van deze actie. Aan het bestuur van Club Brugge hebben ze één duidelijke boodschap : “Wij schenken onze A-kern een training onder de bondscoach, nu verwachten we een gepast antwoord. Jullie zijn aan zet!”

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Brugsch Handelsblad)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier