Stefaan Tanghe wordt sportief adviseur bij KSV Roeselare

Redactie KW

KSV Roeselare heeft er de eerste training voor het nieuwe seizoen in tweede klasse op zitten, de eerste zonder Dennis van Wijk die na de bestuursvergadering van donderdag werd bedankt voor bewezen diensten. Een nieuwe trainer is er nog niet, maar Stefaan Tanghe zou wel aan de sportieve staf worden toegevoegd.

Tanghe zou wel niet meer op het veld komen op Schiervelde, Voetballen zal hij komend seizoen doen bij Poperinge. Maar in een functie van sportief adviseur zou Stefaan Tanghe dus toch aan KSV Roeselare verbonden blijven.

Exit Mirvic en Dissa

Wat de spelerskern betreft lijkt Mirvic nu op weg naar China. Er was interesse van een Russische eersteklasser, maar daar legde Mirvic een slechte test af. Ook Dissa lijkt weg, hij was niet present op de training.

Appendicitis ‘zomaar’ uitgehaald

Over nieuwkomer Masis Voskanian, uitgeleend van Club Brugge, viel dan weer een vreemd verhaal te noteren. Voskanian was goed begonnen in Roeselare, maar had wat buikpijn. De dokters vermoedden constipatie en gaven hem een laxeermiddel, maar dat bleek niet te helpen.

In het ziekenhuis van Veurne dachten de dokters dan Voskanians appendicitis de boosdoener was, waarop ze hem opereerden. Tijdens de operatie werd evenwel duidelijk dat de pijn te wijten was aan een kleine onsteking aan de dikke darm (perfect te verhelpen met medicatie), maar werd de appendicitis toch verwijderd ‘omdat hij toch open was’…

(FV)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Weekbode Roeselare) van vrijdag 9 juli 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier