Sleuyter Arena volledig uitverkocht voor titelmatch BC Oostende

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

De Sleuyter Arena is volledig uitverkocht voor de allesbeslissende titelwedstrijd van vrijdagavond tussen BC Oostende en Spirou Charleroi. De 5.000 tickets vlogen in geen tijd de deur uit.

Vrijdagavond staat in de Sleuyter Arena in Oostende de vijfde en allesbeslissende wedstrijd in de finale van de play-offs in het basketbal op het programma. De Oostendse sporthal is voor het titelduel tussen BC Oostende en Spirou Charleroi sinds donderdagmorgen volledig uitverkocht.

Iedereen kon zich bij het secretariaat tickets bestellen, die ze vrijdag voor 19 uur moeten ophalen. “We hebben de aanvragen chronologisch behandeld. Wie eerst reserveerde, werd het eerst een ticket toegewezen”, meldt BC Oostende op zijn website.

Wie nog geen ticket heeft, maakt nog een waterkansje om binnen te geraken. “Misschien komt niet iedereen op tijd zijn tickets ophalen. In dat geval zullen we vrijdag om 20 uur de overgebleven kaarten verkopen. We kunnen geenszins garanderen dat er effectief nog (veel) kaarten te koop zullen zijn… Basketballiefhebbers die zonder ticket komen opdagen, zullen buiten opgevangen worden aan een speciaal loket. Wie het eerst in de rij staat, krijgt vanaf 20 uur als eerste de kans om maximaal twee tickets per persoon te kopen.”

(ON)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie De Zeewacht)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier