Scoreloos gelijkspel tussen KV Kortrijk en OH Leuven

De tegenstander van KV Kortrijk op de vijftiende speeldag was OH Leuven. Het eindresultaat van het duel tussen de twee subtoppers was 0-0.

De eerste helft tussen OH Leuven en KV Kortrijk bestond uit moeilijk voetbal met weinig doelkansen voor beide ploegen. Na tien minuten lanceerde Chavarría een mooie actie via de rechterflank. Hij gaf de bal af aan Oussalah, maar hij kon niet afwerken. De West-Vlamingen hadden het meeste balbezit, maar dat resulteerde niet in een goal. Pouga, van OH Leuven dreigde af en toe, maar hij was niet trefzeker genoeg om een doelpunt te maken. De eerste helft eindigde met een logische 0-0.

Beide ploegen begonnen de helft met een kans. Dejaegere verraste bijna doelman Bailly en Chuka besloot naast het doel van Keet. Halverwege de tweede helft stevende Oussalah recht op de goal van Bailly af na een dieptepass van Nfor, maar de doelman kwam goed uit en belette de goal. Beide ploegen probeerden nog te prikken, maar het veranderde niets aan het eindresultaat, 0-0.