Sassport Boezinge wint met 3-1 van SK Eernegem

Sassport Boezinge wint verdiend van een matig SK Eernegem. De thuisploeg kwam slechts zeer sporadisch in de problemen. De 3-1 eindstand is meer dan terecht te noemen.

In de 35ste minuut wordt het na een kopbal van thuisspeler Sam Jacob 1-0. Op slag van rust werd het 2-0 toen een knappe corner van Kevin Van Engelandt door Brecht Verdonck (foto) in het doel werd gekopt. De 2-0 aan de rust was een verdiende voorsprong.

In de tweede helft domineerde Boezinge tegen een welwillend Eernegem dat telkens opnieuw te kort kwam. In de 60ste minuut werd het 3-0 via Maxime Ongmakon die een doorsteekbal van Brecht Verdonck kon benutten.

Na het derde doelpunt bloedde de wedstrijd dood. Boezinge controleerde de partij terwijl Eernegem niet bij machte was om iets terug te doen. In de 87ste minuut kon Yannick Dekeyzer vanop korte afstand de 3-1 binnen trappen.