Ruime zege voor VK Ieper

KVK Ieper speelde een heel sterke partij tegen fusieclub Couillet – La Louvière en won met ruime 6-2-cijfers.

De thuisploeg begon goed aan de partij en kwam na een kwartier al 1-0 voor. Een minuut later stond de 2-0 al op het scorebord. Daarna viel het even stil bij de thuisploeg en vlak voor het einde van de eerste helft konden de bezoekers de aansluitingstreffer scoren via Ghislain.

Ieper begon de tweede helft zoals het de eerste begon en scoorde meteen de 3-1. Drie minuten later was het alweer raak voor de Ieperlingen en de daaropvolgende kans was goed voor de 5-1. De bezoekers brachten ook nog hun duit in het zakje met de 5-2 via Hasni. La Louvière probeerde de bakens nog te verzetten, maar de thuisploeg counterde de ruime 6-2-winstcijfers op het bord. (SM)