Roeselare verliest in Challenge Round CEV Cup

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Volleyteam Knack Roeselare heeft woensdag voor het eerst dit seizoen Europees verloren. In de heenwedstrijd van de Challenge Round van de CEV Cup tegen het Sloveense Ljubljana werd met 2-3 verloren. De setstanden waren 25-23, 12-25, 25-15, 26-28 en 7-15.

Roeselare bewees woensdagavond dat het nog steeds een ploeg met twee gezichten is: in de openingsset veegde het de vloer aan met de Sloveense tegenstanders, maar vervolgens ging het pijnlijk kopje onder. In de derde set speelde Knack opnieuw als een topteam en in de vierde set lukte het zelfs een spectaculaire terugkeer: van 13-20 tot 24-24. De tiebreak was er te veel aan voor Knack, dat nog steeds in de knoop ligt met zichzelf. Het leed woensdagavond zijn derde nederlaag op rij en is in de competitie teruggezakt tot een vierde plaats.

De terugwedstrijd wordt volgende week woensdag om 18 uur in Slovenië gespeeld. De winnaar neemt het in de halve finales tegen het Turkse Fenerbahce Istanbul of het Poolse Rzeszow op. Fenerbahce won zijn thuismatch met 3-2.

Bekijk hier de reportage

Meer in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode (edities Roeselare, Izegem en Tielt).

En vanavond in het nieuws op WTV vanaf 18u00

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier