reacties na KVK-Club Brugge

Redactie KW

KV Kortrijk is met een vier op zes uitstekend begonnen aan play-off 1, en staat nu op een knappe vierde plaats. De gezichten bij Club keken sip na de nederlaag in het Guldensporenstadion. Blauw-zwart miste een unieke kans om voor het eerst dit seizoen aan de leiding te komen.

KV Kortrijk

Brecht Dejaegere (speler KV Kortrijk): ‘Ik denk dat we getoond hebben dat we verdiende winnaar waren. We stonden er als ploeg, net zoals het hele seizoen al.’

Gertjan De Mets (speler KV Kortrijk): Ik denk dat we net als vorige week op Anderlecht getoond hebben dat we kunnen voetballen. Zeker onze eerste helft was goed. Ik denk dat we zo moeten voortdoen.

Hein Vanhazebrouck (trainer KV Kortrijk): Ze hebben onze rol in deze play-off 1 zeker onderschat. We zijn zelfs een beetje scherprechter aan het worden. We willen zeker meestrijden voor die vierde plaats. We hebben de start niet gemist en willen zeker niet opgeven. We hebben de moeilijkste wedstrijden al gehad.

Club Brugge

Rudi Verkempinck(assistent-trainer Club Brugge) : De fout ligt helemaal bij ons. We zijn zeer zwak gestart. Als je duels niet kan winnen, geen mentaliteit toont, dan helpt geen enkele tactiek. We hebben de wedstrijd verloren al in de eerste helft.

(TN/RM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier