Reacties bij Apolloon Kortrijk – HBC Izegem

Karel Vangroenweghe (HBC Izegem) en Sebastiaan Kennes (Apolloon Kortrijk) geven hun mening na de wedstrijd.

Karel Vangroenweghe (Izegem)

“De derby’s tussen Apolloon Kortrijk en Izegem zijn altijd spannend maar vandaag zijn zij toch de grote winnaar. We toonden veel te weinig agressiviteit en dat heeft ons genekt. We hebben ook veel kansen, en echt goeie open kansen de nek omgewrongen en dus kan je alleen maar naar jezelf kijken. De match was amper zeven seconden aan de gang toen onze coach het spel al stillegde omdat de bal waarmee we speelden een andere is dan wij normaal gewoon zijn. Normaal is er altijd wat lijm aan de bal. Die lijm zorgt dan voor een betere grip zodat je minder makkelijk de bal kwijtspeelt en hem goed kan bijhouden. Maar goed, wij maakten die kansen niet af en Kortrijk wel dus we kunnen de schuld moeilijk op de bal schuiven. We moeten nu gewoon kijken naar onze volgende match tegen Waasmunster. Zij hebben vier punten uit hun negen matchen dus dat zou in principe wel een haalbare kaart moeten zijn voor ons. In onze competitie zijn veel ploegen aan elkaar gewaagd.”