Reactie bij de Diksmuidse topper

Het was een meer dan verdiende overwinning voor Sporting Keiem, maar de sfeer na de wedstrijd was optimaal.

Sam De Smet (Sporting Keiem)

“We grepen de tegenstander meteen naar de keel. Beauprez kon al snel de 1-0 scoren na een vrije trap van Vandeputte. Kort daarna kopte Castelein de 2-0 binnen in de rechterbenedenhoek op hoekschop van Demunck. Onze honger was echter nog niet gestild. Na een inworp van Beauprez kon ik wegdraaien van mijn man en de 3-0 binnenknallen. Demunck zette het feestje verder. Hij liet de doelman het nakijken toen hij de 4-0 onder de muur kon binnenschuiven. Na een lichte fout van Hosten kon Leke-Vladslo nog milderen vanaf de stip. De score kon al hoger opgelopen zijn, maar Castelein besloot oog in oog met de keeper op de paal. Na de rust bleven we de wedstrijd verder domineren. Een schot van mij ging via de lat al dan niet over de lijn, maar dat was slechts uitstel van executie. Na samenspel met Vanoutryve scoorde ik mijn tweede doelpunt van de namiddag. Ook Demunck lukte nog zijn tweede treffer. Na een voorzet van Vandeputte had hij de bal maar binnen te leggen. Na de wedstrijd was de sfeer natuurlijk optimaal. De tegenstander maakte het ons niet echt moeilijk, maar zelf waren we ook heel goed. Volgende week willen we onze reeks verder zetten tegen Alveringem.”