Racing Waregem verliest op bezoek bij Racing Mechelen

Racing Waregem was goed begonnen aan de wedstrijd tegen Racing Mechelen en stond bij de rust 0-1 voor. Na de pauze kwam de thuisploeg gemotiveerder uit de kleedkamer en kwam het na tien minuten langszij. Waregem kon niet meer reageren en ging uiteindelijk met 3-1 onderuit.

In de eerste helft was Racing Waregem de beste ploeg op het veld. Het speelde enkele mooie kansen bij elkaar en klom na 20 minuten op voorsprong via Kristof Dupont. De thuisploeg kon daar niets tegenover zetten en kwam nog goed weg toen Waregem de kans op de 2-0 miste.

Racing Mechelen kwam echter enorm gemotiveerd uit de kleedkamer en drukte de bezoekers tegen hun eigen doel. De tweede helft was uiteindelijk tien minuten ver toen de thuisploeg langszij kwam. Waregem vond niet meteen een antwoord en kreeg in de 70ste minuut de 2-1 tegen op corner. Mechelen bleef de partij controleren en scoorde in de 88ste minuut nog de 3-1.