Prefaxis Menen vervolledigt ploeg met Ondrej Kust en Dragan Radovic

Redactie KW

Na de komst van Jim Miller en Jean-Pierre Ndongo heeft VC Menen opnieuw twee spelers aangetrokken. Spelverdeler Ondrej Kust komt over van Averbode en middenman Dragan Radovic ruilt Noliko Maaseik voor drie seizoenen bij de Volleystars. Zo zijn alle posities bij Prefaxis Menen ingevuld.

VC Menen moest slechts vier versterkingen doorvoeren, want de meeste spelers van vorig seizoen verlengden hun contract. Zo blijft de receptie-hoek onveranderd met Ward Coucke, Lander Vandecaveye en Anshel Ver Eecke. Het middencompartiment zal bestaan uit Jelle Sinnesael, Pieter Coolman en nu ook Dragan Radovic. Stijn Dejonckheere blijft aan als libero en voor de opposite-positie zullen Brian Schouren en Jean-Pierre Ndongo concurreren. Ten slotte worden de twee nieuwe setters Jim Miller en Ondrej Kust.

Julien Anton vertrekt

Ondrej Kust komt sterkhouder Julien Anton vervangen, nadat die geen contractverlenging had gekregen. De Fransman liet blijken dat hij Menen als veiligheidsoptie bekeek, mocht hem geen grote transfer lukken. Met het halen van Kust profiteert ook Menen van de leegloop bij ploeg in nood Averbode. De Tsjech kende ondanks de financiële problemen van de club een geslaagd seizoen.

Ex-Roeselarespeler Radovic

Met de Sloveen Dragan Radovic, die de voorbije twee seizoenen met Roeselare en Maaseik de titel pakte, heeft Menen meteen een waardige opvolger voor Chris Lamont. De 32-jarige middenman volleybalt sinds 2005 in België en kwam eerder uit voor Lennik (drie seizoenen), Roeselare (twee seizoenen) en Maaseik (vorig seizoen). Radovic woont in Roeselare en wilde meer tijd kunnen doorbrengen met zijn gezin. Hij tekende bij Menen een contract voor drie seizoenen.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier