Prefaxis Menen kansloos tegen Knack Randstad Roeselare

Redactie KW

Roeselare kende woensdagavond maar weinig moeite met de buren uit Menen. Het won op de voorlaatste speeldag van de play-offs met 0-3.

In de openingsset duurde het tot 8-9 voor Knack Randstad een eerste keer op voorsprong kwam. Bij 17-19 konden de verrassend gestarte Kristof Hoho en Hendrik Tuerlinckx aanvallend en serverend de kloof verwezenlijken : 19-25. Zelfde beeld in de tweede set, waar Roeselare een 9-6 goedmaakte tot 11-14 en 13-17. Wouter Verhelst loodste zijn team naar de verdubbeling : 15-25. In de derde set stond er vanaf 14-15 geen maat meer op Tuerlinckx en Hoho : 17-25.

Roeselare blijft na de zege op de derde plaats, want ook Asse-Lennik won woensdagavond zijn wedstrijd. Knack Randstad houdt zo een waterkansje op de play-off-finale. Als Menen zaterdag bij Lennik gaat winnen én Roeselare van Averbode wint, springt Roeselare alsnog naar de tweede plaats. Gebeurt dat niet, dan eindigt het seizoen voor Roeselare zaterdagavond, een maand vroeger dan verwacht. Het zou de eerste keer in vijftien jaar zijn dat Roeselare de finale van de play-offs mist.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier