Prefaxis Menen kansloos onderuit bij Asse-Lennik

Alleen in de tweede beurt zag het er even naar uit dat Prefaxis Menen een set kon winnen bij Asse-Lennik, maar het verloor uiteindelijk met 3-0.

Prefaxis Menen keek in de eerste set meteen tegen een kleine achterstand aan, maar moest bij 7-6 de rol definitief lossen. Asse-Lennik vergrootte zijn voorsprong via 16-10 naar 24-16 en 25-17-setwinst.

In set twee toonde Menen zich gemotiveerd om iets aan die achterstand te doen. Via 4-4 klom het zelfs op een 9-13-voorsprong, maar bij 16-16 was alles te herdoen. De thuisploeg nam daarna de partij opnieuw in handen en via 21-18 werd het 25-21 en 2-0 in de sets.

De start van de derde beurt ging gelijk op tot 5-5, maar dan keek Prefaxis Menen opnieuw tegen een 11-9-achterstand aan. Het was niet meer bij machte om nog iets aan de stand te veranderen en verloor ook deze set met 25-17. De wedstrijd was beslist in een 3-0-nederlaag voor Prefaxis.