Prefaxis Menen boekt knappe zege tegen Averbode

In de volleybalwedstrijd tussen de twee laagst gerangschikte teams in de play-offs haalde Prefaxis Menen het zaterdag met 3-1 van Toyota Wouters Averbode.

Bij aanvang van de wedstrijd had Averbode drie punten meer dan Prefaxis, maar daar was op het terrein niets van te merken. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk was het de thuisploeg die in de eerste set het laken naar zich toe trok (25-22). Ook in de tweede beurt gaven beide teams elkaar geen duimbreed toe. In een bijzonder spannende set haalden de bezoekers het met 25-27. Menen herpakte zich in de derde set en won met 25-20. De veer bleek daarna gebroken bij Averbode, dat in de vierde set een 25-14 nederlaag aangesmeerd kreeg.