Poperinge klopt Winkel met 2-1

Poperinge, de nummer twee in de rangschikking in vierde klasse A, was vanmiddag te sterk voor de nummer drie in het klassement, Winkel Sport. Het werd 2-1 voor de thuisploeg.

We waren nog geen 10 minuten ver als het duo Velghe – Vervaeke zich liet ringeloren door Kimpe. Hij zorgde voor de 1-0 voor de thuisploeg. Winkel botste op 5 minuten voor de rust op een counter. Sarazyn was sneller dan Velghe en schreef de 2-0 op zijn naam. Winkel ging in de tweede helft dominant op zoek naar die aansluitingstreffer. Winkel-doelman Vanrryckeghem kreeg nog rood omdat hij Sarazyn onderuit haalde. Poperinge kreeg kansen genoeg om verder uit te lopen maar deed dat niet. Winkel bleef strijden met 10 man. Mahieu scoorde 5 minuten voor het einde zowaar de 2-1. In blessuretijd liet Meulenyzer na een vrije trap de kans op de gelijkmaker nog liggen. Het bleef 2-1. Na affluiten kregen de bezoekers nog een tweede rode kaart toen Delbergue zijn boekje te buiten ging.