PODIUM Bekerwinnaars indoor en een bikinibabe in de winterkou

Redactie KW

Op de velden in open lucht was het afgelopen weekend bitter koud, maar dat belette enkele toppers niet om straf te presteren. En ook indoor werden er prijzen gepakt!

Knack Roeselare pakt overtuigend voor de negende keer de Beker van België

1

PODIUM Bekerwinnaars indoor en een bikinibabe in de winterkou
© BELGA

 

Een echte topwedstrijd werd het nooit, daarvoor kon Antwerpen landskampioen Knack Roeselare te weinig in de weg leggen. Behalve in de eerste set werd het nooit spannend, maar dat doet niks af aan de verdienste van Knack Roeselare. Een vlotte 3-0 zege en zo weinig energie verbruikt met het oog op het Europese duel dat woensdag op Spaans grondgebied wordt betwist. Maar Knack is niet tevreden met de beker alleen. Europees wil het graag doorstoten en de spelersgroep droomt ook openlijk van een nieuwe titel.

Steven Casteele snelt met beste prestatie ooit in CrossCup naar Vlaamse titel

2

PODIUM Bekerwinnaars indoor en een bikinibabe in de winterkou

 

© BELGA

Steven Casteele verbaasde bij de mannen op de CrossCup in Rotselaar, die ook gold als Vlaams kampioenschap veldlopen. De 21-jarige Wevelgemnaar nam na enkele kilometers het commando in handen bij de achtervolgende groep en remonteerde CrossCup leider Isaac Kimeli. Jeroen D’hoedt bleef buiten schot. De Hallenaar kwam niet in aanmerking voor de Vlaamse titel, want hij is aangesloten bij het Waalse Brabant Wallon. Geen Louise Carton bij de dames, daar was het Veerle Dejaeghere die de Vlaamse titel pakte. Dejaeghere wordt zo ook de nieuwe leider in de CrossCup-klassement.

Lingeriemodel trotseert ijzige koude en spoort Vlamertinge aan tot riante derbyzege

3

PODIUM Bekerwinnaars indoor en een bikinibabe in de winterkou

 

© VDB VDB

Op Valentijn werd de derby tussen SK Vlamertinge en Sassport Boezinge afgewerkt. De matchbalschenkster had een lingeriemodel opgetrommeld en die trotseerde de ijzige koude om mee de aftrap te geven. De prestatie van de dag ! Het inspireerde de thuisploeg en vooral Jens Kimpe – die een hattrick liet noteren – tot een 4-0 overwinning. Vlamertinge doet zo een goede zaak en komt op één punt van het derde gerangschikte KVC Wingene.

(WVS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier