Patrick Decuyper wil stamnummer KV Oostende nog altijd verkopen

© BELGA
Redactie KW

Volgens Sport/Voetbalmagazine is het scenario waarin het stamnummer van KVO aan de Antwerpse investeerders wordt verkocht, nog niet van de baan.

Yves Lejaeghere en zijn advocaat betwisten dat het voorakkoord op een blaadje papier rechtsgeldig is, maar als het dan wél is, dan heeft Patrick Decuyper nog twee opties : Lejaeghere alsnog overtuigen om te fuseren met Zulte Waregem, of het stamnummer verkopen aan de Antwerpse investeerders. Decuyper zelf vindt dat nog altijd een valabele optie. “Het eersteklasspotentieel van KVO rust op zeer wankele fundamenten”, klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine.

“Stamnummer derdeklasser kopen voor Oostende”

Decuyper stelt dat hij in dat geval dan bijvoorbeeld het stamnummer van een noodlijdende derdeklasser zou kunnen kopen en die club naar Oostende zou overhevelen. Zo heeft Antwerpen toch een stamnummer voor eerste en blijft er voetbal in Oostende, zij het dan niet in eerste, maar in derde klasse. Decuyper zal binnenkort samenzitten met Yves Lejaeghere om een en ander te bespreken. Op 6 juli was er normaal een oefenwedstrijd voorzien tussen KV Oostende en Zulte Waregem, de kans is klein dat die nog plaatsvindt…

(FV)

Bron : Sport/Voetbalmagazine

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier