Patrick Decuyper neemt ontslag bij SV Zulte Waregem

© VDB
Redactie KW

Patrick Decuyper is niet langer ceo van SV Zulte Waregem: hij bood vrijdag zijn ontslag aan en de club aanvaardde dat.

Patrick Decuyper trok vrijdag naar de Raad van Bestuur en gaf aan dat hij wilde vertrekken bij SV Zulte Waregem. De vicekampioen aanvaardde dat. Zijn taken zullen voorlopig overgenomen worden door Willy Naessens. Carl Ballière neemt op zijn beurt de rol van voorzitter ad interim op zich. De club zal geleid worden door de raad van bestuur, samen met het managementteam

De club betreurt naar eigen zeggen het ontslag en benadrukt de positieve realisaties van Patrick Decuyper zoals de nieuwe sfeertribune, de grote toename van het aantal supporters, het ontwikkelen van een jeugdvisie en boven alles het behalen van de vicekampioenstitel. “Dit alles wordt spijtig genoeg volledig overschaduwd door eenzijdige berichtgeving”, stelt de club.

Decuyper was de voorbije maanden niet weg te branden uit het nieuws: hij kocht in het diepste geheim het stamnummer van neo-eersteklasser KV Oostende en wou SV Zulte Waregem naar het Kiel in Antwerpen laten verhuizen. Deze week nog raakte bekend dat zijn bedrijf Enfinity voor één euro van de hand werd gedaan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier